Home / Invatamant / Burse școlare aprobate pentru elevii din Târgu Mureș

Burse școlare aprobate pentru elevii din Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș au aprobat joi, 27 ianuarie, cu prilejul unei ședințe ordinare de lucru, cuantumul lunar al burselor școlare pentru elevii din învățământul preuniversitar de stat din municipiul Târgu Mureş, aferent semestrelor I și II din anul școlar 2021- 2022.

Potrivit Referatului de aprobare aferent proiectului de hotărâre, pentru semestrul I al anului școlar 2021-2022 se vor acorda următoarele tipuri de burse: bursa de performanță – 300 de lei/ lună/ elev, bursa de merit – 130 de lei/ lună/ elev, bursa de studiu – 120 de lei/ lună/ elev și bursa de ajutor social – 100 de lei/ lună/ elev.

În ceea ce privește bursele care vor fi acordate în semestrul II al anului școlar 2021- 2022 acestea vor avea următoarele valori: bursa de performanță – 500 de lei/ lună/ elev, bursa de merit – 200 de lei/ lună/ elev, bursa de studiu – 150 de lei/ lună/ elev și bursa de ajutor social – 200 de lei/ lună/ elev.

(Redacția)

Citeste si:  Veste bună. Legea privind protecția animalelor a fost publicată în Monitorul Oficial

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

„Ziua Porților Deschise” la Papiu. „Cei de la Papiu stau tot timpul în față!”

„Ziua Porților Deschise” la Colegiului Național „Alexandru Papiu Ilarian” din Târgu Mureș a îngăduit joi, …