Încă o creșă la standarde europene în județul Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 422 Vizualizări

Încă o creșă la standarde europene în județul Mureș

Compania Națională de Investiții a demarat, în data de 21 ianuarie 2022, o licitație estimată la valoarea de 8.410.302 de lei, fără TVA, pentru achiziționarea unor servicii de proiectare (faza adaptare la amplasament), execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției pentru obiectivul de investiții ”Construire creșă mică, municipiul Târnăveni, fără număr, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Ce prevede proiectul

Potrivit Memoriului general al proiectului, viitoarea grădiniță va avea regim de înălțime doar de parter și va fi construită pe un teren cu o suprafață minimă de 2.525 de metri pătrați.

”Se propune construirea unei creșe pentru 40 de copii. Construcția va avea regimul de înalțime parter, separată în trei nuclee funcționale după cum urmează: nucleul administrativ (zonă de acces), nucleul de copii și nucleul tehnico-gospodăresc. Construcția propusă are următoarrele dimensiuni: lățime 34,1 de metri și o lungime totală de 47,9 de metri. Înălțimea maximă a acoperișurilor înclinate este de 7,75 de metri de la CTA. Accesele în clădire sunt separate pentru copii și personal. Construcția este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabiltăți – rampă de acces, grupuri sanitare, coridoare, etc., configurate corespunzator. Terenul va fi amenajat cu spatii verzi și locuri de joacă.

Clădirea va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice cât și cu panouri solare”, se menționează în document.

În cee ace privește funcțiunea de creșă, aceasta prevede următoarele spații: patru dormitoare, două camere de joacă, prevăzute cu vestiar filtru și grupuri sanitare, grup sanitar pentru persoane cu dizabilități, zonă de primire, cabinet medical cu izolator, zonă adminstrativă și nucleu tehnico-gospodăresc.

Termenul limită pentru transmiterea ofertelor către Compania Națională de Investiții este 7 martie 2022, iar durata contractului va fi de 50 de luni.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE