Rechizite donate pentru unitățile școlare din Apalina Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 414 Vizualizări

Rechizite donate pentru unitățile școlare din Apalina

Gestul de suflet facilitat de directorul general al companiei Herlitz România, Horațiu Nicolau, acela de a dona rechizite și produse de papetărie celor în nevoie, a vizat la finele lunii februarie și cele două unități de învățământ din cartierul Apalina din Reghin, respectiv Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 3 Reghin și Școala Gimnazială Nr. 4 din Reghin.

Primul popas unde rechizitele Herlitz au ajuns a fost Centrul Școlar de Educație Incluzivă nr. 3 Reghin, unde Altețea Sa Prințul Dimitrie Sturdza și Heinz Peter Schuller, Fundația ”Maria Reghina” din Reghin, direcți implicați în actul de donație, au putut vedea pe viu modul în care cei cu nevoi speciale sunt îngrijiți de către personalul calificat pentru psihopedagogia specială.

„Prin această donație de rechizite și alte materiale didactice, Altețea Sa Prințul Dimitrie Sturdza a binevoit să ne ajute, iar pe această cale îi mulțumim foarte mult. Avem nevoie de astfel de materiale pentru copiii noștri deoarece provin din familii cu situații materiale precare pe care le vom folosi exclusiv pentru munca la școală, în clasă, cu acești copii. Am fost impresionați de faptul că se mai gândește cineva și la acești copii care au atât de mare nevoie de asemenea materiale, chiar și de altele. Noi ne străduim ca să facem o recuperare a acestor copii care sunt în unitatea noastră de învățământ, în măsura posibilităților și în măsura gradului de perfecționare a personalului didactic din școală. Cu certitudine vă pot spune că munca acestor colegi de-ai mei care sunt specialiști în psihopedagogie specială este una susținută, cu rezultate foarte bune despre care pot vorbi părinții acestor copii. Sunt convins că veți auzi de la ei numai lucruri bune și frumoase despre școala noastră”, ne-a declarat Ioan Socol, directorul Centrului Școlar de Educație Incluzivă Nr. 3 din Reghin.

În imediata apropiere se află Școala Gimnazială Nr. 4 din Reghin, a doua locație unde rechizitele Herlitz au poposit grație celor inimoși și interesați de educația copiilor.

„Am fost extrem de emoționată, în primul rând pentru că am avut ocazia să-l cunosc pe Altețea Sa Prințul Dimitrie Sturdza. Ne-am bucurat să-l avem în mijlocul nostru, dar mai ales de faptul că a fost impresionat de școala noastră frumoasă și de munca pe care o depunem împreună cu colegii. Într-adevăr, avem un colectiv de cadre didactice implicate în viața școlii, în viața elevilor, în special în comunitatea noastră. Pot spune că m-am simțit onorată și, totodată, extrem de emoționată de aceste aprecieri venite din partea Alteței Sale Prințul Dimitrie Sturdza. Aceste materiale primite ajută prin faptul că sunt copii care se bucură, iar în al doilea rând, unii dintre ei chiar au nevoie de astfel de rechizite școlare”, a precizat Adina Manuela Danciu, directoarea Școlii Gimnaziale Nr. 4 Reghin.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE