Festival Studențesc cu jocuri și concerte, în Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 533 Vizualizări

Festival Studențesc cu jocuri și concerte, în Târgu Mureș

Aleșii județeni au aprobat recent, cu prilejul unei ședințe extraordinare de lucru, participarea Consiliului Judeţean Mureş la organizarea, desfăşurarea şi finanţarea activităţilor culturale şi sociale de interes public judeţean pe parcursul anului 2022, iar în acest sens a fost aprobat un buget general de 4 milioane de lei.

Pe lista evenimentelor finanțate de către Consiliul Județean Mureș se află și Festivalul Studențesc din Târgu Mureș, eveniment care va beneficia de un sprijin financiar în valoare de 40.000 de lei.

Cinci zile de distracție

Festivalul va fi organizat de Asociația Studenților Maghiari din Târgu Mureș și va avea loc în perioada 1-5 iunie 2022, în Târgu Mureș.

”Zilele şi Festivalul Studenţilor din Târgu Mureș presupune activitatea dar și participarea studenţilor de la toate universitățile din Tâgu Mureș, precum și din alte centre universitare, astfel creându-se un festival multicultural cu echipe variabile din punct de vedere etnic și social. În ultimii ani s-a depăşit numărul de 5.000 de studenți interesaţi. Scopul este de a oferi participanților o serie de programe, a căror rol principal este divertismentul, comunicarea și sedimentarea unor informații tehnice”, se arată în descrierea evenimentului.

Potrivit sursei citate, studenţii vor fi organizaţi în echipe pentru a participa la diverse jocuri de strategie.

”Jocurile sportive sunt deasemenea indispensabile în timpul evenimentului, membrii echipelor pot înota sau pot juca baschet, fotbal. Aceste jocuri nu numai că oferă divertisment, dar se dovedesc a fi şi oportunitatea perfectă în dezvoltarea cooperării şi în realizarea noilor relaţii umane. O caracteristică importantă a Zilelor Studenţeşti este participarea profesorilor la eveniment, care oferă posibilitatea de a dezvolta o relaţie bună profesor-student, într-un mediu prietenos și relaxant. În cadrul evenimentelor noastre sporim starea de spirit cu diferite concerte impresionante cu muzicieni atât din România cât și din străinătate”, au mai informat organizatorii evenimentului.

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE