Echipa de handbal a CSM Târgu Mureș a mai pus o cărămidă în dezvoltarea echipei Altele
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 361 Vizualizări

Echipa de handbal a CSM Târgu Mureș a mai pus o cărămidă în dezvoltarea echipei

Potrivit informațiilor furnizate de către reprezentanții Clubului Sportiv Municipal (CSM) Târgu Mureș, echipa de handbal a CSM Târgu Mureș în grupa semifinal, a pierdut meciul de la Caracal, dar a mai pus o cărămidă în dezvoltarea echipei ca sportivi și ca oameni.

,,În grupa semifinală valoare, formaţia noastră a pierdut meciul de la Caracal, dar a mai pus o cărămidă în dezvoltarea echipei ca sportivi și ca oameni. Etapa 3: CSS Caracal – CSM Târgu Mureş 36-28 (12-10, 15-10, 9-8). Marcatoarele noastre: Lăcătuș Sonia 11, Coman Daria 7, Pop Iulia 4, Tarcău Mara 3, Bucur Iasmina 1, Morar Paula 1, Mureșan Bianca 1”, au precizat reprezentanții CSM Târgu Mureș.

„Trebuie să învățăm să ne gestionăm mai bine emoțiile dinaintea partidei, evoluția noastră a fost clar influențată de factorul emoțional. Se vede că aceste fete nu au foarte multe meciuri în picioare, în acest an au intrat pentru prima dată în competiție. Până la această vârstă ar fi trebuit să aibă o experientă de câțiva ani. Urmează o perioadă cu cele mai grele meciuri Făgăraș acasă, Vâlcea în deplasare și Slatina tot în deplasare, avem nevoie de susținerea tuturor pentru a arăta de ce suntem în stare”, a precizat Laurențiu Pop, antrenorul echipei.

Alaxandra HAJA

Foto: www.csmtgm.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE