Luduș: Fonduri suplimentare pentru lucrări Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 503 Vizualizări

Luduș: Fonduri suplimentare pentru lucrări

Odată cu venirea primăverii „Direcția Intervenții. Transport. Zone Verzi” (DITZV) din cadrul Primăriei orașului Luduș se confruntă cu deschiderea unor noi fronturi de lucru în oraș.

Într-un referat de necesitate înaintat Consiliului Local și „Biroului Finanțe. Contabilitate. Resurse Umane (BFCRU), Liviu Popa, directorul DITZV a solicitat alocarea sumelor necesare pentru realizarea a trei obiective importante pentru comunitatea locală.

Pentru devierea rețelei de apă pe strada Zăvoiului, aferentă blocurilor ANL nr. 13, 15 și 17 precum și pentru Bazinul de înot didactic este necesară procurarea unor materiale în valoare de 15.000 de lei. În mod similar, pentru devierea rețelei de canalizare menajeră și apă pluvială în aceași zonă este nevoie de suma de 20.000 de lei. Ambele rețele de utilitate publică din zona blocurilor ANL au fost dezafectate de lucrările de construire al noului sediu al Judecătoriei din oraș. Lucrările necesare în ambele cazuri sunt realizate de personalul „DITZV” din Primăria orașului.

Un obiectiv inedit pentru administrația publică locală este forarea unui puț de apă și dotarea acestuia cu o pompă, lucrare programată pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 1. Ca o măsură de economisire a resurselor financiare, apa scoasă din acest puț va servi la întreținerea spațiului verde al orașului. Se estimează că pentru serviciul de forare este necesară suma de 30.000 de lei.

În ședința Legislativului Local din ziua de 29 martie 2022, aleșii locali au aprobat sumele solicitate necesare realizării obiectivelor prezentate de Liviu Popa.

Ioan A. BORGOVAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE