Lupul pus paznic la oi. Seif furat de cenzorul Ligii Studenților din Târgu Mureș! Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4929 Vizualizări

Lupul pus paznic la oi. Seif furat de cenzorul Ligii Studenților din Târgu Mureș!

Cenzorul Ligii Studenților din Târgu Mureș a furat seiful. Fapta a fost descoperită în ziua de 2 aprilie. Neinspirat, acesta a susținut că a vrut să fie o farsă, susțin sursele Zi de Zi care au dorit să își păstreze anonimatul. Dar nu a ținut.

În timp ce conducerea Ligii se afla în Prahova la Adunarea Generală FASMR, cenzorul Ligii a cedat ispitei. În toiul nopții, a intrat în holul Căminului și a stat aproximativ o oră în birou, după care a plecat, dar nu pe unde  a venit, ci a sărit balconul cu seif cu tot. Firul evenimentelor a fost confirmat după vizionarea înregistrărilor de pe camera de supraveghere.

Polițiștii criminaliști au deschis un dosar penal. După returnarea seifului, inculpatul a încercat să-i explice președintelui Ligii că a fost o farsă de 1 aprilie. Nu a ținut însă, iar Comitetul Director l-a demis din funcția de cenzor și l-a eliminat din rândul membrilor Ligii. Cercetările polițiștilor continuă.

Dacă este găsit vinovat, fostul cenzor riscă o amendă penală sau o condamnare cu suspendare, plus interdicția de a profesa opt ani.

Inculpatul a fost președintele al LSTGM, a ocupat și poziția de vicepreședinte pe finanțe, iar acum încă este evaluator la Agenția Națională de Asigurare a Calității în Învățământul Superior, are două funcții în alte două asociații studențești la nivel național și una la nivel european.

(A.V.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE