Bilanțul minivacanței de 1 mai: sute de amenzi, zeci de permise auto reținute Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 211 Vizualizări

Bilanțul minivacanței de 1 mai: sute de amenzi, zeci de permise auto reținute

Peste 200 de poliţişti mureșeni au acţionat zilnic, în perioada 29 aprilie – 2 mai, pentru asigurarea ordinii şi liniştii publice în zona cluburilor, discotecilor, barurilor sau unităților de alimentație publică, cu profil similar, fiind prezenți și în zonele turistice și de agrement.

”Efectivele de poliție care au participat la misiuni în această perioadă au acționat, pe de o parte, pentru prevenirea și descurajarea faptelor antisociale, iar, pe de altă parte, pentru combaterea acelor fapte care încalcă normele în vigoare. Astfel, în această perioadă, polițiștii au intervenit la 199 de evenimente sesizate prin 112. Nouă persoane au fost prinse în flagrant delict, fiind depistate două persoane urmărite internațional”, a informat Biroul de presă al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Conform aceleiași surse, în perioada raportată au fost aplicate 409 de amenzi contravenționale, în valoare de 194.110 de lei, fiind, totodată, reținute 30 de permise de conducere și 16 certificate de înmatriculare.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE