Târg de Cariere, la Teatrul Național din Târgu Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 457 Vizualizări

Târg de Cariere, la Teatrul Național din Târgu Mureș

Teatrul Național din Târgu Mureș va găzdui marți, 10 mai, între orele 11.00 – 19.00, o nouă ediție a Târgului de Cariere.

Peste 30 de companii din diverse domenii de activitate pun la dispoziție mii de locuri de muncă pentru cei care vor lua parte la eveniment. Târgul de Cariere este locul unde poți lua pulsul mediului profesional local și nu numai, poți interacționa direct cu angajatorii, poți aplica la diverse joburi, poți pune întrebări și primi răspunsuri utile, poți începe procesul pentru a obține jobul mult visat sau poți primi sfaturi prețioase care te vor ghida către o carieră de succes.

 „Cei doi ani de pandemie au pus pe pauză evenimentele fizice așa cum le știam, acest lucru fiind o provocare atât pentru noi, cât și pentru angajatori. Am fost nevoiți să găsim noi soluții pentru a ne continua implicarea în procesele de recrutare, de la distanță. Totuși, anul acesta vine ca un nou început, un început pe care îl simțim cu toții. Putem reveni și face din nou primul pas, față în față. Angajatorii și candidații se pot întâlni, din nou, direct; pot face primii pași în relația lor profesională chiar de la Târgul de Cariere”, a declarat Mihai Daniel Cotos, Founder & CEO Târgul de Cariere și Digital Crusade.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE