Ziua Porților Deschise la Liceul Aurel Perșu Invatamant
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 634 Vizualizări

Ziua Porților Deschise la Liceul Aurel Perșu

Încă nu știi ce liceu să urmezi? Poți opta unul tehnologic, o școală profesională unde dobândești calificare în mecanică auto și permisul de conducere auto, categoria B. Conducerea Liceului Tehnologic ,,Aurel Perșu” anunță Ziua Porților Deschise.

Liceul Tehnologic ,,Aurel Perșu” din Târgu-Mureș, str. Milcovului nr. 1-5 va organiza vineri, 20 mai 2022, începând cu ora 10.00, Ziua Porților Deschise. Este o activitate care are drept scop promovarea ofertei educaționale pentru elevii din clasa a VIII-a din școlile gimnaziale de pe raza județului Mureș.

Potrivit informațiilor furnizate de directorul unității de învățământ, prof. Constantin Bogoșel, elevii vor avea ocazia să viziteze baza materială, atelierele pentru practică, sălile de curs, laboratoarele, internatul și cantina școlară. De asemenea vor încerca un simulator pentru conducere auto, un simulator pentru centura de siguranță, ochelari care simulează starea de ebrietate și consumul de droguri.

Alături de Liceul Tehnologic ,,Aurel Perșu”, partenerii acestui eveniment sunt: Primăria municipiului Târgu-Mureș, Inspectoratul Școlar Județean Mureș, Inspectoratul Județean de Poliție Mureș, Automobil Clubul Român Târgu-Mureș, Centrul de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș, Fundația Comunitară Mureș și SC.Vladadel S.R.L.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE