Personalități premiate de regina Elisabeta a II-a Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 62 Vizualizări

Personalități premiate de regina Elisabeta a II-a

Actorul Damian Lewis, scriitorul Ian Rankin şi fostul prim-ministru al Irlandei de Nord Arlene Foster s-au numărat printre cele peste 1.100 de personalităţi care au primit distincţii din partea reginei Elisabeta a II-a a Marii Britanii, în cadrul demersului anual prilejuit de celebrarea zilei de naştere a suveranei, informează Reuters.

Lista distincţiilor, publicată pentru a marca oficial împlinirea a 96 de ani de către suverană, onorează beneficiarii pentru contribuţia lor ”extraordinară”; cele mai multe dintre distincţii recunosc munca în serviciul public sau în slujba comunităţii.

Distincţiile de anul acesta au fost acordate înaintea celor patru zile de festivităţi naţionale, care au debutat joi, pentru a marca împlinirea a 70 de ani de domnie a reginei Elisabeta a II-a.

”Istoricul jubileu de platină nu este doar o celebrare a suveranei, dar şi a calităţilor pe care le posedă”, a spus premierul Boris Johnson. ”Distincţiile pe care le conferă săptămâna aceasta reflectă multe dintre acele calităţi de nepreţuit din toate categoriile sociale şi în comunităţile de pe teritoriul Regatului Unit”.

Reuters

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE