Fenomenul manga „One Piece”, în ultima etapă Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 215 Vizualizări

Fenomenul manga „One Piece”, în ultima etapă

După 25 de ani de existenţă şi 490 de milioane de exemplare vândute în întreaga lume, fenomenul manga „One Piece” intră în ultima etapă, a anunţat autorul său, japonezul Eiichiro Oda, informează AFP.

Această manga, a cărei intrigă se concentrează în prezent pe saga Wano centrată pe Japonia feudală, va lua o pauză de o lună, începând cu sfârşitul lunii iunie şi se va relua pe 25 iulie.

Pagini noi sunt de obicei publicate în fiecare luni în Japonia în popularul săptămânal de manga Weekly Shonen Jum editat de Shueisha.

„Vreau să rearanjez structura („One Piece”, n.a.) pentru a finaliza cât mai repede capitolul final. Deci… Mă iertaţi, dar am de gând să iau o scurtă pauză pentru a pregăti totul!”, a explicat Eiichiro Oda într-un mesaj scris de mână şi postat pe contul oficial de Twitter al echipei manga de la Shonen Jump.

„Avem informaţia de câteva săptămâni, dar aşteptam să fie oficializată de către partea japoneză”, a confirmat pentru AFP Glénat, editorul seriei în Franţa, a doua cea mai mare piaţă de manga din lume. De la publicarea volumului 1, în 1997, în Japonia, saga căutării „One Piece”, o comoară râvnită de toţi piraţii şi mai ales de Monkey D. Luffy, eroul seriei, cuprinde acum peste 100 de volume şi o mie de capitole.

Aventurile piratului cu pălărie de paie nu încetează să fascineze întreaga lume – această manga s-a impus şi ca unul dintre cele mai populare serii de animaţie din lume.

AFP

( www.agerpres.ro )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE