Kevin Spacey a fost lăsat în  libertate Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 125 Vizualizări

Kevin Spacey a fost lăsat în  libertate

Actorul american Kevin Spacey a fost lăsat în libertate – până la o următoare audiere din luna iulie – la finalul unei înfăţişări care a avut loc joi în faţa unei instanţe din Marea Britanie în urma unor acuzaţii de agresiune sexuală formulate de trei bărbaţi, informează AFP.


Hotărât să-şi dovedească nevinovăţia, protagonistul serialului „House of Cards”, a cărui carieră a fost oprită brusc de o serie de acuzaţii apărute după scandalul Weinstein, a avut o atitudine calmă şi încrezătoare în faţa judecătorului de la Magistrates Court din Westminster.


La începutul audierii, actorul şi-a precizat identitatea, a dezvăluit data naşterii sale şi adresa la care locuieşte, apoi i-au fost citite acuzaţiile formulate împotriva sa.


Judecătorul britanic a decis ca starul să rămână în libertate până la o următoare audiere, programată pe 14 iulie şi care va avea loc la Tribunalul Southwark din Londra.


Procurorul de caz a declarat că actorul „a cooperat pe deplin” cu anchetatorii, dar a cerut ca acesta să fie plasat în regim de libertate condiţionată şi cu obligaţia de a nu părăsi Londra.


Avocatul său, Patrick Gibbs, a precizat că starul de film şi televiziune doreşte „să îşi continue viaţa” şi că „toate bunurile sale sunt în Statele Unite”, unde are „şi un câine de nouă ani”.

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE