Johnny Depp a compus o melodie despre procesul  cu fosta soție Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 120 Vizualizări

Johnny Depp a compus o melodie despre procesul  cu fosta soție

Johnny Depp a compus un cântec despre experienţa trăită în timpul îndelungatului şi intens mediatizatului proces de defăimare intentat fostei sale soţii, Amber Heard, relatează duminică The Guardian.


Piesa, ce urmează să fie lansată vineri, 15 iulie, este una dintre cele două melodii scrise de actorul american în cadrul unei colaborări cu chitaristul britanic Jeff Beck ce se va concretiza prin albumului intitulat „18”. Despre numele albumului, Beck a declarat: „Când Johnny şi cu mine am început să cântăm împreună, acest lucru ne-a aprins spiritul tineresc şi creativitatea. Glumeam că ne simţeam din nou ca la 18 ani, aşa că a devenit titlul albumului”.


Primul single de pe acest album, „This is a Song for Miss Hedy Lamarr”, este o melodie compusă de Depp. „Am fost uimit de ea”, a declarat Beck referitor la această piesă. „Este unul dintre motivele pentru care l-am rugat să facă un album cu mine”, a adăugat chitaristul.


Depp a adăugat: „Este o onoare extraordinară să cânt şi să scriu muzică cu Jeff, unul dintre adevăraţii grei şi cineva pe care acum sunt suficient de privilegiat să-l numesc fratele meu”.

The Guardian

(www.agerpres.ro)

Foto: www.marca.com

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE