La Sovata unde-i fericită fata. Tabără plină ochi Social
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 303 Vizualizări

La Sovata unde-i fericită fata. Tabără plină ochi

Aventură, distracție, prieteni noi și experiențe de neuitat, asta înseamnă o vacanță reușită. Orășel în inima Transilvaniei, înconjurat de dealuri împădurite și de Muntele de Sare, Sovata a fost și va fi mereu un punct de interes pentru elevi. Încă din luna martie au început să se înscrie în tabăra de la Centrul de agrement Sovata II. Desfășurată începând din 20 iunie până în 4 septembrie, tabăra e structurată în 12 serii, a câte 6 zile.

Condițiile de cazare sunt optime, capacitatea de 49 locuri permanent, 18 camere cu 2 și 3 paturi, fiecare cameră dispune de grup sanitar propriu, televizor, internet wireless, centrala termica proprie, costul fiind de 115 lei/ zi. Din acest preț 65 lei e masa, iar 50 lei cazarea/zi, potrivit afirmațiilor făcute de Barabas Robert, consilier de sport și tineret din cadrul Direcției Județene pentru Sport și Tineret Mureș.

Locurile sunt ocupate în proporție de 90%, nu aceeași situație este și pentru Centrul de agrement Sovata 1 unde au loc anumite reparații la o conductă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE