Rezultate la examenul de Titularizare, înainte de contestații Învățămînt
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 585 Vizualizări

Rezultate la examenul de Titularizare, înainte de contestații

Ministerul Educației a publicat marți, 19 iulie , pe pagina web www.titularizare.edu.ro, rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2022, înainte de înregistrarea contestațiilor.

Potrivit unui comunicat de presă, în județul Mureș, rata notelor peste 7 obținute de candidații care au susținut proba scrisă este de 45,10%, iar din promoția curentă, 34,01 % dintre candidați au obținut note peste 7 (șapte). Procentul notelor între 5 și 7 este de 32,41 %.Cinci candidați au obținut nota 10 la disciplinele: educație fizică și sport , limba maghiară maternă, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii (educatoare), religie reformată, educație socială. De asemenea 386 de candidați au obținut note între 7 și 9,99.

Contestaţiile se depun la sediul inspectoratului şcolar sau prin mijloace electronice în data de 19 iulie, după afişarea rezultatelor, până la ora 21:00, respectiv în data de 20 iulie, până la ora 12:00. 

Rezultatele finale se afişează la sediul Inspectoratului Școlar Județean Mureș şi pe site-ul http://titularizare.edu.ro. în data de 27 iulie.

Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratul şcolar în zilele de 29 iulie şi 1 august.

„Pentru a obţine statutul de titular, un candidat trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială la clasă şi să fie repartizat pe un post didactic vacant publicat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare, iar nota la inspecţia specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare”, se mai precizează în același comunicat.

Foto: www.depositphotos.com.

Mălina MORARU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE