China- O vloggeriţă s-a filmat mâncând dintr-un rechin alb Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 192 Vizualizări

China- O vloggeriţă s-a filmat mâncând dintr-un rechin alb

Poliţia chineză a deschis o anchetă după ce o vloggeriţă a dat publicităţii o înregistrare video controversată în care poate fi văzută degustând un exemplar mare de rechin alb, o specie protejată, au indicat autorităţile şi media locale, informează marţi AFP.


Imaginile tinerei, cunoscută sub numele de Tizi, o prezintă pe punctul de a prepara pe grătar şi apoi de a gusta din carnea marelui prădător. Gestul ei a provocat reacţii de revoltă pe internetul chinez.
Poliţia din oraşul Nanchong, situat în provincia Sichuan din sud-vestul Chinei, a confirmat duminică faptul că era într-adevăr vorba despre un exemplar de rechin alb, potrivit Fengmian News.


„Carnea este foarte fragedă”, spune Tizi în înregistrarea video postată online la jumătatea lunii iulie în timp ce se delectează cu bucăţi mari de carne la grătar. În aceste imagini, redistribuite pe scară largă de media chineze şi de internauţi, tânăra despachetează peştele cu lungimea de doi metri şi apoi se întinde lângă el pentru a-i scoate în evidenţă dimensiunile mari.

AFP

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE