Israelul se teme de atacuri Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 97 Vizualizări

Israelul se teme de atacuri

Armata israeliană a ordonat închiderea mai multor rute de-a lungul frontierei cu Fâşia Gaza, de teama unor atacuri dinspre enclava palestiniană după presupusa arestare a unui lider al mişcării Jihadul Islamic în Cisiordania.

”În urma unei evaluări a situaţiei şi a activităţilor teroriste afiliate Jihadului Islamic palestinian, s-a decis blocarea zonelor şi a şoselelor adiacente barierei de securitate cu Fâşia Gaza”, a indicat armata israeliană într-un comunicat. Printre altele, au fost suspendate deplasările cu trenul între oraşele israeliene Aşkelon şi Sderot şi a fost închis punctul de la Erez, singurul punct de trecere pentru persoane între Fâşia Gaza şi teritoriul israelian.

Învecinată cu Egipt, Marea Mediterană şi Israel, enclava palestiniană controlată de mişcarea islamistă Hamas este supusă de 15 ani unei blocade israeliene. Luni seară, forţele de securitate israeliene au efectuat o operaţiune la Jenin, în nordul Cisiordaniei, în cursul căreia au ”arestat două persoane suspectate de activităţi teroriste”.

Reuters

(www.agerpres.ro)

Foto: https://blacknews.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE