România are un nou ambasador în Republica Moldova Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 66 Vizualizări

România are un nou ambasador în Republica Moldova

Prim-ministrul Natalia Gavriliţa a avut o întrevedere cu noul Ambasador Extraordinar şi Plenipotenţiar al României în Republica Moldova, Cristian-Leon Ţurcanu, în contextul începerii misiunii Excelenţei Sale în Republica Moldova. Şefa Executivului l-a felicitat pe diplomatul român cu prilejul numirii în funcţie şi i-a urat succes în exercitarea mandatului, se arată într-un comunicat de presă al Guvernului Republicii Moldova.

Totodată, Natalia Gavriliţa a adus mulţumiri Guvernului României pentru sprijinul demersului european al Republicii Moldova şi susţinerea constantă oferită în depăşirea multiplelor crize, inclusiv, prin intermediul Platformei de sprijin pentru Republica Moldova. În cadrul discuţiilor, a fost reconfirmat suportul României în procesul de consolidare a securităţii energetice naţionale, dar şi oferirea asistenţei necesare în depăşirea provocărilor de ordin logistic.

Cristian-Leon Ţurcanu şi-a încheiat recent mandatul de Ambasador al României la Kiev, iar în perioada 2014-2015 a fost adjunctul Ambasadorului României în Republica Moldova.

AFP

(www.agerpres.ro)

Foto: www.agerpres.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE