Tensiune în POL! Dan Mașca, de părere că Pápai László Zsolt ”și-a bătut joc de voturile celor ce l-au votat” Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3508 Vizualizări

Tensiune în POL! Dan Mașca, de părere că Pápai László Zsolt ”și-a bătut joc de voturile celor ce l-au votat”

La puțin timp după ce Consiliul Local Târgu Mureș a adoptat marți, 9 august, un proiect de hotărâre care prevede alocarea sumei de 80.000 de lei din bugetul local pentru susținerea unei competiții intitulată ”Turul Ciclist al Ținutului Secuiesc”, organizată în perioada 9-10 august de către Clubul Sportiv Intersport din județul Harghita, omul de afaceri Dan Mașca, unul dintre fondatorii și liderii POL, a scris un text pe pagina sa de Facebook.

Textul celui mai reprezentativ membru al POL a fost scris și publicat în contextul în care votul decisiv pentru alocarea celor 80.000 de lei a fost asigurat de către colegul său de partid Pápai László Zsolt.

Redăm, în rândurile de mai jos, textul scris de către Dan Mașca, sugestiv intitulat ”Explicația lui Pápai László Zsolt este puerilă”:

”Votul este o palmă dată în primul rînd colegilor săi, care de ani buni au refuzat, cu toate sacrificiile ce decurg de aici, sa sustina astfel de mizerii ale dublei masuri indiferent de nația celor ce cer banii.

Da, întotdeauna am susținut că mandatul este al alesului și asa va fi întotdeauna, dar este clar ca alesul de pe lista POL – Târgu Mureș Marosvásárhely si a batut joc de voturile celor ce l-au votat si care l-au votat pentru principiile la care nu am renuntat niciodata, desi puteam si noi sa fim la putere de ceva timp si unii sa facem bani multi, doar stim sa minarim licitatii, caiete de sarcini si sa dam șpaga.

Ani de zile de eforturi șterse local cu buretele de un vot lipsit de bun simț, de etică.

Este încă o țeapă luată de la cineva în care ai avut încredere.

Tristă situație.

Lovitura este cu atît mai dură pentru noi, o mână de oameni din POL Tg Mureș, cu cât acest HCL mizerabil, la fel ca sutele de HCL-uri trecute de mizerabilă gașca veselă Florea Maior – udmr-pnl/pdl/alde/proromania, PSD trece cu votul unui ales de pe lista POL.

Asta dupa ce aseară pe grupul nostru intern am postat ceea ce a fost anul trecut, adica fix acelasi lucru și votul a fost impotriva și anul trecut a trecut fără ca vreunul din cei doi colegi din POL să voteze, păstrându-și principiile.

Da, decizia asta va fi folosită la greu de gașca veselă, cea care și-a bătut joc și își bate joc de comunitate, doar în cine să dea pentru această decizie impardonabilă, deși ei au aplicat-o și o aplică constant de zeci de ani?!?

Cu cât ești mai mic cu atât aceste decizii te afectează mai tare!”.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE