Câte școli și grădinițe sunt în curs de reabilitare în județul Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1215 Vizualizări

Câte școli și grădinițe sunt în curs de reabilitare în județul Mureș

Deputatul mureșean Dumitrița Gliga (PSD) a prezentat, recent, pe pagina sa de Facebook, o situație a investițiilor realizate în ultimii ani în infrastructura școlară a județului Mureș.

”În ultimii ani, în județul Mureș s-a finalizat reabilitarea a 62 de clădiri din fonduri europene, guvernamentale, locale sau alte fonduri, 63 fiind în curs de reabilitare; 16 construcţii noi au fost finalizate şi 23 sunt în curs de finalizare”, a precizat deputatul Dumitrița Gliga, care deține și funcția de președinte interimar al PSD Mureș.

”Zilele acestea am discutat cu directori ai unităţilor de învăţământ, primari şi conducerea ISJ Mureş, pentru a afla stadiul lucrărilor şi a se identifica cele mai bune soluţii pentru preşcolarii şi elevii din unele unităţi de învăţământ care vor începe acest an şcolar în alte locaţii (23, din totalul de 613, cu personalitate juridică şi structuri). De asemenea, faţă de începutul anului şcolar 2021-2022, trei unități de învăţământ din mediul rural mai au latrină în curte, în unele şcoli a fost introdusă canalizarea/apa şi s-au îmbunătăţit condiţiile de lucru”, a mai menționat deputatul Dumitrița Gliga.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE