LIVE: Conferință de presă – Turul Ciclist al României la Târgu Mureș Sport
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 351 Vizualizări

LIVE: Conferință de presă – Turul Ciclist al României la Târgu Mureș

Cotidianul Zi de Zi transmite live joi, 8 septembrie, în jurul orei 17.00, pe pagina proprie de Facebook, conferința de presă prilejuită de sosirea la Târgu Mureș a Turului Ciclist al României.

În cadrul conferinței de presă, gazdele vor oferi detalii despre echipele confirmate, traseul și programul competiției din Târgu Mureș, precum și despre implicarea Primăriei în eveniment și impactul evenimentului asupra comunității locale.

”Ediția din acest an marchează o premieră importantă: va fi transmisă la nivel internațional, prin intermediul Eurosport, care va difuza zilnic rezumate extinse din fiecare etapă în 50 de țări, inclusiv România. Astfel, municipiul Târgu Mureș va fi promovat în fața unei audiențe de peste 100 milioane de oameni”, a informat Biroul de presă al Primăriei Municipiului Târgu Mureș.

La conferința de presă participă Soós Zoltán – primarul Municipiului Târgu Mureș, Alexandru Ciocan – președintele Federației Române de Ciclism și câștigătorul etapei 2 și câștigătorul tricoului galben de lider în Clasamentul General.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 
 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE