Pedalează și donează la Bikeathon 2022 Eveniment
  • Malina Moraru
  • 0 comentarii
  • 275 Vizualizări

Pedalează și donează la Bikeathon 2022

„Bikeathon.ms” se desfășoară la Tîrgu Mureș în weekendul 17-18 septembrie. Acesta este un eveniment sportiv de strângere de fonduri pentru cauze din comunitatea locală, organizat de Fundația Comunitară Mureș, care combină bucuria de a pedala și de a fi în natură cu cea de a dărui și a susține inițiative. La ediția din toamnă al anului 2022 vor exista 3 trasee diferite, cu locații, puncte de control, nivel de participare și nivel de dificultate diferite.

„Prin intermediul Bikeathon.ms ne propunem să susținem spiritul de inițiativă al mureșenilor, idei bune care pot rezolva probleme ale comunității și care vor crește calitatea vieții în Târgu-Mureș și nu numai. De-a lungul celor șapte ediții, prin „Pedalează pentru un scop bun” iar acum „Bikeathon” au prins viață peste 35 de proiecte. După doi ani de la începerea pandemiei mondiale, am încercat să ne adaptăm și am creat un sistem unic prin aplicație iar următorul eveniment va fi organizat pe 17-18 septembrie 2022. Pregătim 3 rute diferite pentru participanți”, au transmis organizatorii.

„Bikeathon.ms City”, presupune o rută cu cu 15 – 20 de puncte de control în Târgu- Mureș, cu o distanță aproximativă de 20 – 25km. Evenimentul se desfășoară în raza orașului Târgu Mureș. Participanții la acest eveniment va vor avea la dispoziție 5 ore, respectând Legislația rutieră.

Bikeathon.ms Wild, este o rută de aproximativ 20 de km cu punct de pornire de la Shopping City – Pădurea Stejeriș – Corunca -Green Residence, ce se va desfășura în același interval orar. Participanții la acest eveniment va trebui să viziteze între 10 de puncte de controale având la dispoziție 5 ore.

Bikeathon.ms Junior este o rută scurtă în centrul orașului pentru cei mici. Evenimentul se desfășoară în Centrul orașului Târgu Mureș pe 18 septembrie 2022. Participanții junior la acest eveniment va trebui să viziteze între 10 – 12 de puncte de controale între orele 10:00 și 13:00, având la dispoziție 2 ore.

Doritorii se pot înscrie prin intermediul aplicației : https://www.bikeathon.ms/descarca-aplicatia-bikeathon/

Pentru detalii suplimentare puteți accesa pagina web a evenimentului, https://www.bikeathon.ms/bikeathon-2022/

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE