Investiție de 1,5 milioane de euro pentru o creșă nouă în Târnăveni Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 283 Vizualizări

Investiție de 1,5 milioane de euro pentru o creșă nouă în Târnăveni

Compania Națională de Investiții a atribuit, în data de 3 octombrie 2022, societății Far Foundation SRL Rodna (județul Bistrița Năsăud), un contract în valoare de 7.786.042 de lei (aproximativ 1,5 milioane de euro), fără TVA, pentru proiectare – faza de adaptare la amplasament, execuție lucrări și asistență tehnică din partea proiectantului pe perioada execuției lucrărilor pentru obiectivul de investiții care se realizează pe baza proiectului tip “Construire Creșă mică, Municipiul Târnăveni, nr. FN, județul Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit Memoriului tehnic general, document realizat de către SC Concrete & Design Solutions SRL București, terenul pe care se va realiza proiectul tip ”trebuie să fie cât mai aproape de o formă dreptunghiulară cu o suprafață minimă de 2.525 de metri pătrați.”

”Se propune construirea unei creșe pentru 40 de copii. Construcția va avea regimul de înălțime parter, separată în trei nuclee funcționale după cum urmează: nucleul administrativ – zona de acces, nucleul de copii și nucleul tehnico-gospodăresc. Construcția propusă are următoarele dimensiuni: lățime 34,1 de metri și o lungime totală de 47,9 de metri”, se menționează în document.

În același document se mai furnizează și alte detalii despre viitoarea creșă: ”Accesele în clădire sunt separate pentru copii și personal. Construcția este configurată pentru accesul și utilizarea acesteia de către persoanele cu dizabilități – rampă acces, grupuri sanitare, coridoare, etc., configurate corespunzător. Terenul va fi amenajat cu spații verzi și locuri de joacă. Clădirea va fi prevăzută atât cu panouri fotovoltaice cât și cu panouri solare.”

Durata contractului va fi de 50 de luni, după cum urmează: 2 luni pentru proiectare, 12 luni pentru execuție și 36 de luni reprezentând perioada de garanție de bună execuție a lucrărilor.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE