„3 Sud Est” vine la Târgu Mureș! Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 699 Vizualizări

„3 Sud Est” vine la Târgu Mureș!

Datorită împlinirii a 25 de ani de când bucură sufletele românilor cu piesele lor, bine-cunoscuta trupă „3 Sud Est” pornește într-un turneu prin țară, pentu a lăsa emoția muzicii lor în orice colțișor, în orice inimă. Vestea bună e că un popas vor face și în Târgu Mureș, marți, 22 noiembrie, când vor cânta pe scena Palatului Culturii, începând cu ora 20.00, accesul făcându-se de la ora 19.00.

„25 de ani de hituri marca 3 Sud Est – singura trupa din Romania care a rezistat in timp si care a scos melodii de top pe banda rulanta, de mai bine de 2 decenii. Cu aceasta ocazie, ne dam intalnire vineri, pe data de 22 Noiembrie 2022 la Palatul Culturii, in Targu Mures, sa celebram impreuna piesele care ne-au marcat adolescenta si sa retraim emotii si amintiri alaturi de mult indragitii Mihai, Laurentiu si Viorel”, se precizează în descrierea evenimentului.

Biletele sunt puse în vânzare pe categorii în funcție de poziționarea locurilor ăn sală, Categoria 1, având prețul de 99 lei, iar Categoria 2, cu prețul de 79 lei. Acestea se pot achiziționa online, accesând link-ul https://www.iabilet.ro/bilete-targu-mures-concert-3se-best-of-25-79427/.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE