Flashmob de Halloween cu aroma de Casa de Papel Reghin
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 519 Vizualizări

Flashmob de Halloween cu aroma de Casa de Papel

Liniștea unei banale zile de cumpărături a fost perturbată la modul cel mai simpatic de niște copii, costumați și plin de zâmbet, pe acordurile ”Bela Ciao”. Întâmplarea cu pricina s-a petrecut vineri, 27 octombrie la Reghin, în incinta magazinului Kaufland, locația aleasă de coordonatorii centrului de activități pentru copii JOY pentru un Flashmob de Halloween. „Ideea unui flashmob desfășurat într-un mare centru comercial a pornit în vacanța de vară. Nu s-a concretizat atunci dar a picat numai bine în Tabăra de Halloween. Împreună cu Alin Pop – instructor de Zumba, am desfășurat cel mai original flashmob realizat vreodată în Reghin”, a precizat Monica Chinchișan, coordonatorul centrului de activități pentru copii JOY, organizatorul Flashmob-ului.

Cireașa de pe tort

Desprinși parcă din filmul ”La Casa de Papel”, pe acordurile ”Bela Ciao”, 27 de copii au dansat într-o sincronizare perfectă demnă de toate aplauzele, care nu au întârziat să apară la final. „Am dorit să facem un Flashmob spontan, cu totul neașteptat, să fim îmbrăcați într-un anumit fel, să dansăm într-un anumit fel. Ne-am pregătit intens pentru acest moment. Copiii au lucrat intens toată săptămâna. patru ore pentru un copil este destul de mult să învețe o coregrafie să și danseze, dar spre bucuria noastră a ieșit totul bine. Coregrafia a pornit de la filmul ”La Casa de Papel”. Toți copiii au fost înbrăcați în roșu, au fost mascați, pictați pe față la fel ca în în celebrul film și au dansat pe acordurile ”Bela Ciao”. Protagoniștii au fost copiii de la școlile din Reghin cu vârsta cuprinsă între 6 și 12 ani. Aceștia au participat la Tabăra de Haloween în cadrul căruia am pregătit și acest Flashmob. Tabăra a avut loc săptămâna trecută, de luni până vineri, iar acest Flashmob a fost de fapt o încununare a taberei care a mai cuprins printre altele ateliere de creație, o paradă a costumelor de Halloween, inclusiv o vizită la Casa Vlad Dracul din Cetatea Sighișoarei unde copiii au putut vedea camera domnitorului Vlad Țepeș”, a precizat Monica Chinchișan.

Pentru ca Flashmob-ul să iasă perfect, cei mici au avut parte și de un coordonator pe măsură, instructorul de Zumba Alin Pop. „Deși eu am fost cu ideea organizării acestui Flashmob, Alin a fost cel care l-a coordonat din punct de vedere coregrafic. Lucrez de mulți ani cu Alin în cadrul taberelor pe care le organizăm, el fiind cel care își pune amprenta asupra coregrafiei, după cum s-a văzut și la acest Flashmob. Reacția celor prezenți în Kaufland a fost una neașteptată, dat fiind faptul că totul a fost spontan, nimic anunțat dinainte. A fost foarte emoționant și pentru mine și pentru copilași”, a spus Monica Chinchișan.

Dacă pentru cei mici a fost cu siguranță o premieră, un Flashmob într-un supermarket, la fel și pentru cel care i-a coordonat din punct de vedere al coregrafiei, instructorul de Zumba, Alin Pop, aflat și el la o primă experiență de acest gen. „Nu am avut până acum un Flashmob organizat într-un astfel de spațiu, respectiv un supermarket. Pot spune că este o premieră și pentru mine, nu doar pentru copilașii participanți. Mă bucur de faptul că cei de la centrul de activități pentru copii JOY au venit cu această idee pentru Reghin, pentru copiii din acest oraș. Tema aleasă pentru acest Flashmob a fost una extrem de inedită, care a prins foarte bine la cei mici, care s-au pregătit intens prin costimație și dans ca totul să iasă cât mai bine. Pot spune că dinainte de acest Flashmob i-am simțit pe copii extrem de pregătiți și nerăbdători, la fel cum îi simt de fiecare dată când lucrez cu ei”, a precizat Alin Pop.

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE