FOTO: Emoție preserată-n lume, la Concertul de colinde din cadrul Zilelor UMFST Eveniment
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 163 Vizualizări

FOTO: Emoție preserată-n lume, la Concertul de colinde din cadrul Zilelor UMFST

Zilele Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) „George Emil Palade” sunt prilejul prin care toți cei care alcătuiesc marea familie a universității își oferă ocazia de a se bucura de reușite, de a sărbători evoluția și de a îmbrățișa viitorul cu încredere. Dar mai mult decât atât, în cadrul acestor zile, au ocazia și să fie mai aproape unii de ceilalți.

Și pentru că se apropie Crăciunul, Liga Studenților Târgu Mureș a organizat și anul acesta, la fel ca în fiecare an, minunatul Concert de colinde. Acesta a avut loc marți seara, 6 decembrie, în Sala Mare a Palatului Culturii din Târgu Mureș și a fost despre emoție, despre căldură și despre bucurie.

„Noi an de an, cu ocazia Zilelor Universității organizăm concertul de colinde, în care invităm studenți sau coruri care să ne încânte cu muzică de Crăciun. Nou față de alți ani este faptul că anul acesta participă la spectacol și Orchestra Universității și abia așteptăm să vedem cât de emoționant o să fie. Din câte văd, sala este plină, deci oamenii au venit și sunt curioși să se bucure alături de noi”, a declarat Cristina Hidoș, președinte al Ligii Studenților din Târgu Mureș.

Pintre cei care au adus magia în scenă și au făcut sala să răsune a simțiri intense au fost: Orchestra de Cameră a Universității de Medicină, Farmacie, Știință și Tehnologie „George Emil Palade”, Corul AMiCUS Târgu Mureș, Alexandra Sălăjan – studentă la programul de Medicină Generală din cadrul UMFST „George Emil Palade”, Maria Mătean – studentă la programul de Farmacie, Grupul Vocal Folcloric „Maris”, Andreea Vîlcan – absolventă a UMFST și actuală rezidentă, Grupul Vocal al Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale „Horea, Cloșca și Crișan”, Grupul Coral „Flori de pe Mureș” – coordonat de Marian Someșan, Radu Rad – solist de muzică pop și operă și Corul Ligii Studenților.

„Mulțumim Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” că ne-a oferit acest prilej, mai precis de a demonstra că talentul și iubirea față de muzică se regăsesc și în rândul medicilor, farmaciștilor, inginerilor și nu numai. Ne bucurăm să putem celebra împreună acest moment, să simțim spiritul sărbătorilor, delectându-ne cu reprezentații artistice minunate interpretate de invitații noștri”, a transmis prezentatoarea și co-organizatoare a evenimentului, Mara Ilovan.

În final, vocile tuturor din sală, acompaniate de inimile lor au răsunat pe versurile colindului „O, ce veste minunată”. Pentru că despre asta e Crăciunul, despre vești minunate, despre minuni.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE