Jandarmii mureșeni la datorie! Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 806 Vizualizări

Jandarmii mureșeni la datorie!

Echipaje din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș au fost prezenți în perioada 6-8 ianuarie, în spațiul public, pentru evitarea producerii unor situații nedorite și pentru o intervenție promptă, în caz de nevoie.

„Prin urmare, pentru tulburarea liniștii publice, consumul de alcool în spații publice și refuzul legitimării jandarmii au fost nevoiți să aplice 5 amenzi în valoare totală de 2600 lei, conform Legii 61/1991 și 23 de avertismente, conform aceleiași legi, cu precădere pentru apelarea în mod repetat la mila publicului. Tot în acest sfârșit de săptămână, în urma unor acțiuni de control desfășurate pentru protejarea fondului forestier național în colaborare cu reprezentanții ocoalelor silvice Reghin, Târgu-Mureș și Fâncel, colegii noștri au identificat 5 cetățeni care transportau material lemnos, fără documente de proveniență și însoțire, în consecință, conform legii 171/2010, au fost aplicate 5 amenzi în valoare totală de 5000 lei, iar materialul lemnos a fost confiscat și predat lucrătorilor silvici”, au informat reprezentanții Biroului de Presă al Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

Echipajele de jandarmi aflate în patrulare pe raza comunei Vânători din județul Mureș, au surprrins duminică, 8 ianuarie, ce tăiau fără drept mai mulți arbori din specia carpen.

„La fața locului au fost confiscate: două topoare și materialul lemnos tăiat, iar persoanelor în cauză le-au fost întocmite actele de sesizare penală pentru infracțiunea de tăiere fără drept de arbori și au fost înaintate organelor de poliție, pentru continuarea cercetărilor. În anul 2022 Gruparea de Jandarmi Mobilă ”Regele Ferdinand I” Târgu Mureș a desfășurat peste 200 de acțiuni pe linia prevenirii și combaterii faptelor ilegale în domeniul silvic, în cadrul cărora a fost aplicate 62 de amenzi, în valoare totală de 63.000 lei pentru transport ilegal de lemne și s-au întocmit actele de sesizare penală pentru 19 persoane prinse în flagrant pentru tăiere ilegală de arbori. Rămânem la datorie și reamintim cetățenilor că pot solicita sprijinul Jandarmeriei ori când situația o impune!”, au mai transmis reprezentanții Biroului de Presă al Grupării de Jandarmi Mobile ”Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș.

I.M.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE