Reintră Dorin Florea în competiție pentru Primăria Târgu Mureș?! Răspunsul dat la M9 TV Politic
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3242 Vizualizări

Reintră Dorin Florea în competiție pentru Primăria Târgu Mureș?! Răspunsul dat la M9 TV

Fostul primar al municipiului Târgu Mureș în perioada 2000-2020, Dorin Florea, a participat joi, 9 martie, la emisiunea ”Jurnal de Mureș” difuzată de postul de televiziune M9 TV România.

În cadrul emisiunii moderată de către Lucian Săcălean, fostul edil șef al municipiului Târgu Mureș a fost întrebat dacă ia în calcul o revenire pe eșichierul politic, în calitate de candidat pentru funcția de primar sau pentru o altă funcție publică, după mai multe procese intentate de către Direcția Națională Anticorupție în care a avut calitatea de inculpat și în care a fost achitat.

”Voi face în perioadele următoare o discuție cu cetățenii, să văd ce vor ei. Ce se gândesc ei, cum văd lucrurile”, a răspuns Dorin Florea.

Fostul primar a dezvăluit că îmbrățișează ideea susținerii unui candidat care să știe ce înseamnă administrația publică, să fie atașat de proiectele orașului și să iubească oamenii.

”Mi-ar plăcea teribil de mult să pot identifica, sigur, împreună cu cetățenii și cu oamenii politici chiar, o persoană care să înțeleagă ce înseamnă administrația, să putem să îl ajutăm, să îl ajute mai multă lume, și să înțeleagă, pentru că orașul are așa proiecte frumoase…”, a precizat Dorin Florea.

”L-aș învăța ceea ce înseamnă cel mai mult respectul față de oameni. Trebuie să vină un om care are formatul acela de a iubi oamenii”, a completat fostul primar al municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE