Home / Reghin / Angajări de medici specialiști la Spitalul ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Angajări de medici specialiști la Spitalul ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin

Distribuie

Spitalul Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin angajează mai multe categorii de specialiști, după cum urmează: medici specialiști în specialitatea obstetrică-ginecologie – în cadrul liniei de gardă la Secția Obstetrică-Ginecologie, medici specialiști în specialitatea anestezie și terapie intensivă – în cadrul liniei de gardă la Compartimentul Anestezie și Terapie Intensivă și medici specialiști în specialitatea medicină internă/ specialități înrudite – în cadrul liniei de gardă la Secția Medicină internă.

Potrivit paginii web a Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin, www.spitalreghin.ro, înscrierile la cele trei concursuri se face la Biroul Runos al instituției până în data de: 14 martie 2023, ora 14.00 pentru specialitatea obstetrică-ginecologie, 14 martie 2023, ora 14.00 pentru specialitatea anestezie și terapie intensivă și 20 martie 2023, ora 14.00 pentru specialitatea medicină internă/ specialități înrudite.

În ceea ce privește selecția dosarelor, aceasta va avea loc după următorul calendar: în data de 15 martie 2023, ora 9.00 pentru specialitatea anestezie și terapie intensivă, în data de 15 martie 2023, ora 11.00, pentru specialitatea obstetrică-ginecologie și în data de 21 martie 2023, ora 10.00 pentru specialitatea medicină internă/ specialități înrudite.

Conducerea Spitalului Municipal ”Dr. Eugen Nicoară” Reghin a furnizat detalii și despre interviurile pentru selecția candidaților, care vor avea loc la sediul instituției și sunt programate astfel: în data de 17 martie 2023, ora 10.00 pentru specialitatea anestezie și terapie intensivă, în data de 17 martie 2023, ora 11.00 pentru specialitatea obstetrică-ginecologie și în data de 23 martie 2023, ora 10.00 pentru specialitatea medicină internă/ specialități înrudite.

Informații suplimentare despre condițiile de desfășurare a celor trei concursuri pot fi obținute pe pagina web a instituției, www.spitalreghin.ro, la sediul acesteia din municipiul Reghin, strada Spitalului nr. 20, precum și la numerele de telefon/fax 0265-512.712, 0265-512.809.

(Redacția / Foto: https://depositphotos.com/home.html )


De asemenea, verificati

Accident nocturn în Corunca

Distribuie O autospecială de stingere, o autospecială de descarcerare și o ambulanță SMURD din cadrul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.