Home / Administratie / Contracte de închiriere ANL prelungite la Luduș

Contracte de închiriere ANL prelungite la Luduș

Distribuie

Construirea blocurilor de locuințe destinate tinerilor din orașul Luduș, de către Agenția Națională pentru Locuințe (ANL) a rezolvat o bună parte din necesitățile locative ale tinerilor din oraș.

Administrația publică a întocmit contractele de închiriere a locuințelor conform Legii nr. 52/1998, privind înființarea ANL, dar după expirarea primei perioade contractuale, prelungirea contractelor de închiriere se face succesiv, pentru perioade de câte cinci ani. 

Având în vedere că la data de 28 februarie 2023 au expirat 15 contracte de închiriere a apartamentelor din Blocul nr. 11 din strada Zăvoiului, primarul Cristian Moldovan a inițiat un proiect de hotărâre „privind prelungirea unor contracte de închiriere având ca obiect folosința apartamentelor  construite prin Agenția Națională pentru Locuințe”, la care a semnat și Raportul de aprobare cu propunerea ca aceste contracte de închiriere să fie prelungite pe o perioadă de cinci ani, începând cu data de 1 martie 2023 și până la data de 29 februarie 2028.

Raportul de specialitate întocmit de Gabriela Fleșar de la Compartimentul Domeniu Public din Primărie, și avizat de arhitectul șef Răzvan Vălean a completat documentația proiectului de hotărâre care a fost aprobat de aleșii locali în ședința din 28 februarie 2023.

Ioan A. BORGOVAN


De asemenea, verificati

Materom sărbătorește 25 de ani de succes

Distribuie Materom, una dintre cele mai de succes companii din sectorul auto din România, sărbătorește …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.