Home / Administratie / 27 de străzi din Sângeorgiu de Mureș, reabilitate

27 de străzi din Sângeorgiu de Mureș, reabilitate

Distribuie

Conducerea Primăriei Comunei Sângeorgiu de Mureș, titulara proiectului „Îmbunătățirea infrastructurii rutiere prin asfaltare în comuna Sângeorgiu de Mureș, județul Mureș”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș: fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus în comuna Sângeorgiu de Mureș, satul Sângeorgiu de Mureș, străzile Salciei, Stelelor, Mierlei, Pompelor, Îngustă, Narciselor, Câmpului, Soarelui, Marton Aron tr. 2, Mociar, Petofi Sandor, Panseluțelor, Violetelor, Tirbici, Matei Corvin, Lalelelor, Bradului, Sudului, Mihai Eminescu, Lungă, Apei Sărate tr. 2, Trestiei, Liliacului, Stejarului, Căprioarei, Crizantemelor și Aleea Florii Soarelui.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00, și marți – vineri, între orele 9.00 – 12.00, precum și la următoarea adresă web: apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, se menționează în comunicat.

(Redacția / Foto: Arhivă)


De asemenea, verificati

Festivalul coral de muzică sacră Armonii serafice la Târgu Mureș

Distribuie În contextul Anului comemorativ al imnografilor și cântăreților bisericești (psalți) – 2023, sărbătorit în …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.