Proiect pentru modernizarea și extinderea Liceului Teoretic ”Samuil Micu” Sărmașu Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 195 Vizualizări

Proiect pentru modernizarea și extinderea Liceului Teoretic ”Samuil Micu” Sărmașu

Consiliul Local al Orașului Sărmașu a aprobat recent, într-o ședință ordinară de lucru care a avut loc în data de 30 martie, finanţarea din bugetul local al oraşului Sărmaşu pentru întocmirea documentelor tehnice pentru proiectul „Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Liceului Teoretic „Samuil Micu”, în oraşul Sărmaşu”. Angajarea cheltuielilor se va realiza după semnarea contractului de finanţare şi rectificarea bugetului local al oraşului Sărmaşu pe anul 2023.

Potrivit primarulu orașului Sărmașu, ec. Valer Botezan, proiectul a fost întocmit în contextul în care ”în următoarea perioadă urmează deschiderea POR 2021-2027” şi luând în considerare Ghidul solicitantului, ”aflat în dezbatere publică”, cu privire la Prioritatea de investiții 6 ”O regiune educată” – obiectivul specific 4.2 “Îmbunătățirea accesului egal la servicii de calitate și incluzive în educație, formare și învățare pe tot parcursul vieții prin dezvoltarea infrastructurii accesibile, inclusiv prin promovarea rezilienței pentru educația și formarea la distanță și online”, Acțiunea 6.1 Creșterea gradului de participare la nivelul educației timpurii și învățământului obligatoriu, Intervenția 6.1.1 Învățământul antepreșcolar și preșcolar.

”Pentru accesarea fondurilor menţionate este necesar să demarăm procedura de achiziţie pentru servicii de proiectare privind realizarea investiţiei “Reabilitarea, modernizarea şi extinderea Liceului Teoretic ”Samuil Micu” în oraşul Sărmaşu, sens în care am iniţiat proiectul de hotărâre privind finanţarea din bugetul local pentru întocmirea documentelor tehnice pentru proiect”, pe care propun să-l aprobaţi în forma prezentată”, a precizat ec. Valer Botezan.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE