Întâlnire cu scriitoarea Doina Ruști, la Târgu Mureș Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 129 Vizualizări

Întâlnire cu scriitoarea Doina Ruști, la Târgu Mureș

Scriitoarea Doina Ruști se va afla luni, 15 mai, la Târgu Mureș, unde va avea mai multe întâlniri, legate de apariția volumului ”Depravatul din Gorgani: alte 52 de ciudățenii” apărut recent la Editura Litera.

De la ora 9.30, va avea loc o întâlnire cu studenții Facultății de Litere din cadrul UMFST ”George Emil Palade”, pentru un atelier de naratologie intitulat ”Cum se scrie o poveste”, organizat de prof. univ. dr. Iulian Boldea, decanul Facultății.

De la ora 11.30, va avea loc o întâlnire organizată de prof. Raluca Marian cu elevii și profesorii de la Colegiul Național ”Al. Papiu Ilarian”, iar de la ora 18.00 la Librăria Cărturești va avea loc evenimentul ”Fanarioți și literatură”, o discuție veselă pe marginea noului volumul, la care vor participa, alături de prozatoare, conf. univ. dr. Dumitru Mircea Buda, prof. Raluca Marian și prof. Bogdan Rațiu.

”Întâlnirea este prilejuită de recenta apariție a volumului de povestiri ”Depravatul din Gorgani: alte 52 de ciudățenii”. Acestacuprinde o lume halucinantă, cu o geografie insolită, pe care Doina Ruști a plasat-o în secolul al 18-lea, dând naștere unui adevărat fanariot-cult în literatura de azi”, au transmis reprezentanții Editurii Litera.

(Redacția / Foto: www.wikipedia.org)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE