FOTO: 10.000 de gulguţe au adus bucuria lucrurilor mărunte la Târgu-Mureş Eveniment
  • Sanda Vitelar
  • 0 comentarii
  • 604 Vizualizări

FOTO: 10.000 de gulguţe au adus bucuria lucrurilor mărunte la Târgu-Mureş

A 10-a ediţie a Festivalului Luminii Târgu-Mureş, eveniment organizat de cercetaşii Centrului Local Târgu-Mureş a revenit Cetatea Medievală, după o pauză de patru ani.

“Festivalul Luminii e un eveniment organizat de Cercetașii României, în toată țara prin filialele organizației. Proiectul a pornit în Cluj-Napoca sub numele de „Seara viselor împlinite”, scopul fiind de a crea un mediu de relaxare în plina agitație urbană. Idea a prins și s-a extins la nivel național”, a declarat pentru Zi de Zi, a spus Laurenţiu Pop, preşedintele Filialei Târgu- Mureș a Organizaţiei Naţionale Cercetaşii României.

Ideea de bază a festivalului este “Bucuria lucrurilor mărunte”, iar activităţile au fost diverse. “Festivalul Luminii este spaţiul de relaxare creat prin iluminarea unui loc întunecat cu mii de gulguţe (cutii de hârtie construite prin tehnica origami ce conțin o lumânare) unde fiecare participant poate explora liniștea și calmul dar totodată poate urmări tot felul de manifestații artistice oferite de artiști locali (expoziții foto/pictură, teatru, muzică)” a mai explicat Laurenţiu Pop.

Luni în ediţia tipărită a Zi de Zi veţi putea afla de ce cercetaşii sunt importanţi pentru o comunitate.

Sanda VIŢELAR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE