FOTO: Cerc Pedagogic la Școala Primară Montessori din Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 280 Vizualizări

FOTO: Cerc Pedagogic la Școala Primară Montessori din Târgu Mureș

Școala Primară Montessori din Târgu Mureș și-a deschis porțile miercuri, 17 mai, pentru a primi oaspeți dragi sufletului, cu ocazia desfășurării unui Cerc Pedagogic.

Potrivit informațiilor publicate pe pagina de Facebook a școlii, la Cercul Pedagogic au participat cadre didactice din alte unități de învățământ preșcolar, precum și studenți ai anului II, specializarea PIPP (Pedagogia Învățământului Primar și Preșcolar), din cadrul UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, care au fost îndrumați de către lector univ. dr. Irina – Mihaela Trifan și de prof. univ. dr. Nicolae Neagu.

”Tematica Cercului Pedagogic, de un real interes, ”Scopul și importanța materialelor didactice în alternativa educațională Montessori”, a fost adusă în atenția auditoriului de către Pedagogii de la clasă: Mihaela Chirteș, Pedagog Montessori AMI 3-6 ani, Lavinia – Gabriela Cârcu și Ana Maria Petre, Pedagogi Montessori AMI 6-12 ani, profesori pentru învățământul primar și preșcolar. Cu drag, respect și iubire față de copii și munca lor, au îmbinat armonios elementele teoretice ale pedagogiei alternative Montessori cu exemple din activitatea practică de zi cu zi. Cuvintele invitaților au transmis apreciere pentru contribuția valoroasă pe care Școala Primară Montessori din Târgu Mureș, proiect dezvoltat cu pasiune de către familia Ramona și Florin Crăciun, o aduce în procesul copiilor de a clădi viitorul adult responsabil, echilibrat, fericit și armonios, adaptat locului și timpului său”, a mai informat aceeași sursă.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE