22 de Credite EMC pentru Congresul CardioNET 2023 Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1506 Vizualizări

22 de Credite EMC pentru Congresul CardioNET 2023

Cea de-a 23-a ediție a Congresului CardioNET, eveniment internațional, tradițional, al comunității medicale din domeniul cardiologiei, se va desfășura în perioada 21 – 23 iunie în incinta Centrului Național de Conferințe Benedek – Teleki din localitatea mureșeană Dumbrăvioara.

Congresul este organizat sub egida Societății Române de Cardiologie, de către Asociația Transilvană de Terapie Transvasculară și Transplant Kardiomed (ATTETT), în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie ”George Emil Palade” din Târgu Mureș, Fundația Cardiolider, Clinica de Cardiologie din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș și Centrul Medical Cardiomed și este creditat cu 22 de Credite EMC.

”Congresul va fi organizat în sistem hibrid, atât susținerea prezentărilor științifice cât și accesul la prezentări fiind asigurate atât on-site cât și on-line. Lucrările cu prezență fizică se vor desfășura în Centrul de Conferințe Teleki, Dumbrăvioara, județul Mureş, fiind precedate de o serie de cursuri pre-congres și însoțite de evenimente satelit și simpozioane pe tema prevenției cardiovasculare și a terapiilor inovative în cardiologie. La simpozioanele companiilor farmaceutice din cadrul congresului vor avea acces doar medicii – rezidenți, specialiști sau primari”, se menționează pe pagina web a Congresului CardioNET, www.cardionetwork.ro.

Detalii despre taxa de participare pot fi lecturate la următoarea adresă web:

Alex TOTH

Foto: Cristina GÂNJ

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE