Dumitru Cheteleș distins cu înaltul titlu onorific de antrenor emerit Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 148 Vizualizări

Dumitru Cheteleș distins cu înaltul titlu onorific de antrenor emerit

Dumitru Cheteleș a fost recent distins cu înaltul titlu onorific de antrenor emerit în culturism și fitness. Dumitru are o activitate de 40 de ani de antrenorat și a contribuit la promovarea și dezvoltarea acestei ramuri sportive, cât și la rezultatele de excepție la nivel mondial, obținute de sportivii care i-au trecut prin mână.

În paralel cu activitatea sa de antrenor al secției de culturism și fitness din cadrul Clubului Sportiv Universitar Târgu Mureș, acesta mai activează și în calitate de arbitru la International Fitness and Bodybuilding Federation (IFBB) și ghidează sportivii sălii Titanic din Târgu Mureș, fiind fondatorul acesteia.

„Vreau să precizez că numirea mea ca antrenor emerit este un vis împlinit, care nu ar fi fost posibilă fără munca sportivilor medaliați la concursurile internaționale (Palecian Iudit, Șulea Ioana, Frandeș Paula, Istvan Sergiu), fără suportul CSU Târgu Mureș, FRCF și nu în ultimul rând, fără ajutorul colegilor mei, antrenorii Popovici Sebastian și Pop Paul Alexandru”, a declarat Dumitru Cheteleș în urma felicitărilor primite.

(D.C.)

Sursa foto: CSU Târgu Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE