Ce diferențe sunt între sloturile online și cele offline Altele
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 112 Vizualizări

Ce diferențe sunt între sloturile online și cele offline

Sloturile reprezintă o variantă aleasă de mulți dintre cei care se distrează la jocuri de noroc. Varietatea oferită și posibilitățile multiple de a câștiga sunt două dintre elementele care le-au făcut atât de populare.

Sloturile au apărut inițial în baruri și câștigurile erau modice inițial. Ulterior, odată cu apariția cazinourilor, aceste aparate au contribuit la dezvoltarea industriei și premiile pot fi impresionante. Iar în acest moment popularitatea lor este maximă datorită operatorilor online.

Dezvoltările tehnologice au contribuit la succesul sloturilor. Apariția cazinourilor pe Internet a făcut ca jocurile să fie accesibile tuturor celor interesați, fără să mai fie nevoie să se deplaseze pentru a încerca producțiile preferate.

Comoditatea este așadar o diferență majoră între sloturile online vs. cele offline. Când joci online, o poți face oriunde te-ai afla și oricând îți dorești. Operatorii online nu au un program fix așa cum se întâmplă cu cazinourile terestre ori sălile de jocuri. Cazinourile online sunt deschise oricând, 7 zile din 7, 24 de ore din 24.

Varietatea e mult mai mare în mediul online

Varietatea este și ea importantă. Sălile și cazinourile au un spațiu limitat. În săli găsești până la 10 aparate, în timp ce în cazinouri numărul lor este mai mare, dar totuși există o limită firească, având în vedere costurile cu chiria care cresc pe măsură ce locația este mai mare.

În mediul online această problemă nu există. Iar un alt avantaj este că jocurile sunt actualizate în permanență. Odată la câteva zile apar titluri noi pe platforme, pentru ca utilizatorii să se bucure de cele mai noi sloturi.

O altă diferență este legată de RTP-ul sloturilor online. Când joci pe Internet, poți vedea transparent care este procentul de sumă pe care jocul respectiv îl va întoarce către jucători într-o perioadă nedeterminată de timp. Și cum operatorii online nu au costuri legate de chirii, își permit să ofere un RTP mai mare la jocuri, în așa fel încât aceștia să primească înapoi sume ceva mai mari.

În schimb, adepții cazinourilor terestre sau ai sălilor de jocuri vorbesc despre experiența pe care o au.

Partea de socializare este încă un minus când vine vorba despre sloturile online, dar operatorii de pe Internet încearcă să o combată și le oferă utilizatorilor posibilitatea de a juca la ruletă, blackjack și baccarat live, inclusiv la mese la care se află dealeri care vorbesc limba română.

De ce sunt atât de populare sloturile?

Oricare ar fi varianta pe care o alegi, e clar că sloturile sunt populare indiferent dacă le joci pe Internet ori în sălile de jocuri. Principalul lor avantaj este că te pot duce într-o zonă a distracției în doar câteva momente. Dacă la unele jocuri ai nevoie de ceva timp să înțelegi regulile, la sloturi lucrurile sunt mult mai simple. Îți alegi jocul preferat, selectezi miza și aștepți combinațiile câștigătoare după ce apeși spin.

Iar sloturile au și avantajul că sunt inspirate din produse de succes. Pe lângă jocurile clasice, cu fructe sau cărți de joc, în ultima vreme dezvoltatorii au creat o mulțime de sloturi interesante. Unele sunt inspirate din filme cum ar fi Jumanji, altele din seriale ca Game of Thrones.

Unele sloturi prezintă chiar momente video din producții de cinema sau seriale de succes. Pentru ca totul să fie și mai interesant, sunt sloturi influențate de activitatea unor trupe de legendă, cum este și Guns N’ Roses, care au pe fundal melodiile emblematice ale artiștilor preferați.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE