FOTO: S-a deschis Mystik Social Club Târgu Mureș! Life style
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 10287 Vizualizări

FOTO: S-a deschis Mystik Social Club Târgu Mureș!

În urmă cu două seri, vineri, 11 august, în municipiul Târgu Mureș s-a inaugurat un nou spațiu dedicat amatorilor de distracție. Mystik Social Club funcționează într-o locație de pe strada Gheorghe Doja nr. 193 special construită și amenajată, după un concept inedit la nivelul municipiului Târgu Mureș, astfel încât la nevoie spațiul închis să se transforme într-o terasă.

Inaugurarea a fost excelent organizată și a conținut cam tot ce caracterizează un eveniment de nota 10: muzică de calitate asigurată de DJ John Trend, DJ Ștefan Oltean și Vescan, participanți numeroși și entuziaști care au contribuit la o atmosferă energizantă, iar cireașa de pe tort a fost un foarte frumos foc de artificii.

Într-un moment de respiro, Tudor Sălăgean, proprietarul și administratorul business-ului, ne-a oferit câteva detalii despre ce înseamnă Mystik Social Club Târgu Mureș.

Reporter: Prezentați-ne vă rog Clubul Mystik.

Tudor Sălăgean: Bună seara, bine ați venit la Clubul Mystik, un nou club dedicat tinerilor din Târgu Mureș, mai deosebit și mai special prin faptul că este un fel de terasă, închisă și deschisă după cum dorim, în care clienții pot să se simtă relaxat și chiar să fumeze, pentru că este un model de terasă mai specială. E o construcție nouă, formată dintr-o pergolă care se poate închide și deschide cu telecomanda. Se decopertează în funcție dacă e nevoie de terasă sau de spațiu închis sau depinde de condițiile meteo existente. E ceva special față de alte cluburi. De asemenea, lateralele locației sunt din sticlă și la nevoie pot fi deschise, dacă este nevoie de aerisirea spațiului. Chiar dacă va veni frigul vor fi condiții optime deoarecem vom asigura încălzirea și aerisirea la standarde ridicate. Un alt atu este parcarea generoasă aflată chiar lângă club. Avem pază și pentru parcare, sunt camere de supraveghere peste tot, la fel și în incinta clubului, deoarece ne dorim să asigurăm siguranțța celor care vin să se simtă bine la noi. Am încercat să ridicăm locația la nivelul pretențiilor celor care doresc să se distreze.

Rep.: Cât de mult avea municipiul Târgu Mureș de această locație?

T.S.: Sincer să vă spun, chiar din experiența mea de 20 de ani cel puțin, chiar avea nevoie de o locație de genul acesta. Am ținut cont că sunt multe persoane tinere care doresc să se distreze.
Rep.: Ce fel de evenimente veți organiza, pe lângă discoteci?

T.S.: În primul rând construcția este destinată pentru club – discotecă. Pe lângă club și discotecă va fi un bar de zi, cu narghilele, cu cafea deosebită și cu o terasă deosebită, cu palmieri, flori și alți copaci ornamentali. La cerere, vom găzdui zile de naștere, botezuri și alte evenimente, în limita locurilor disponibile.

Rep.: Aveți și bucătărie?

T.S.: Da, avem o bucătărie amenajată și suntem să dispuși să ridicăm ștacheta la cel mai înalt nivel solicitat de clienții noștri.

Rep.: Pentru evenimentele care includ și servirea mesei, ce capacitate are clubul?

T.S.: Pentru mese, la scaune, capacitatea este de aproximativ 150 de locuri. La terasă și club numărul de locuri este mult mai mare.

Rep.: Ce periodicitate va avea discoteca?

T.S.: Vom începe cu zilele de vineri și sâmbătă și dacă vedem că sunt clienți vom organiza discotecă și în zilele de joi, poate retro sau în alte stiluri.

Rep.: Având în vedere că Târgu Mureș este un oraș studențesc aveți în vedere organizarea unor evenimente tematice, adresate studenților?

T.S.: Sută la sută ne-am gândit și ne dorim să existe o tradiție în acest sens, cu evenimente dedicate studenților. Doresc să discut cu reprezentanții lor și dacă ne vom înțelege vom organiza săptămânal un eveniment studențesc.

Rep.: Vă promovați în mediul online?

T.S.: Da, există pagină de Instagram, de Facebook, și vor fi și alte siteuri pe care vor putea fi urmărite evenimentele surpriză care vor urma. Vrem ca săptămânal să venim cu o surpriză și astfel să atragem și să fidelizăm clienții.

A consemnat Sandu TUDOR

Foto: Marian MATEI, Sandu TUDOR

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE