Spitalul de Urgență Târgu Mureș, investiții de 63 de milioane de lei prin PNRR Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 551 Vizualizări

Spitalul de Urgență Târgu Mureș, investiții de 63 de milioane de lei prin PNRR

Încă un proiect al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş a fost aprobat pentru finanţare din Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR), a anunțat vineri, 18 august, Biroul de presă al instituției.

Conform sursei citate, proiectul privind “Modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente noi a Secţiei de terapie intensive nou-născuţi din cadrul Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş” a fost aprobat pentru finanţare în cadrul apelului PNRR/ 2022/ C12/ MS/ I2.3/ Secţii de terapie intensive pentru nou-născuţi, valoarea proiectului fiind de 21.136.685 de lei.

”Proiectul are ca obiectiv creşterea capacităţii de îngrijire a nou-născutului cu risc la standarde moderne şi de calitate. Acesta este cel de-al patrulea proiect al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă Târgu Mureş finanţat prin PNRR, celelalte trei fiind: “Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea cabinetelor din ambulatoriile de specialitate”, în valoare de 13.189.116,6 lei; “Reabilitarea, modernizarea, extinderea şi dotarea cu echipamente în vederea reducerii riscului de infecţii asociate asistenţei medicale”, în valoare de 29.295.856,32 lei; Dezvoltarea activității de planificare familială la Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș – Investiția specifică: I 1.5. Cabinete de planificare familială”, a informat Biroul de presă al Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE