Dumitrița Gliga (PSD), președinte al Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 608 Vizualizări

Dumitrița Gliga (PSD), președinte al Comisiei pentru Învățământ din Camera Deputaților

Deputatul social-democrat Dumitrița Gliga a primit votul marți, 5 septembrie, pentru ocuparea funcției de președinte al Comisiei permanente pentru Învățământ din Camera Deputaților.

”Sunt onorată de încrederea colegilor din Camera Deputaților și sper să fie o bună oportunitate de a fructifica experiența acumulată în cei aproape trei ani de la preluarea mandatului, timp în care am activat ca secretar al Comisiei juridice, de disciplină și imunități, vicepreședinte al Comisiei pentru tehnologia informației și comunicațiilor, membru în Comisia specială pentru Legile Justiției și în Comisia specială pentru automatizare și viitorul muncii. Am fost implicată în sistemul de învățământ din România, cunosc dificultățile pe care le întâmpină și mă bazez în acest sens pe sprijinul colegilor din Partidul Social Democrat, care a fost întotdeauna un susținător al reformelor și al investițiilor în educație”, a scris, în aceeași zi, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga.

În aceeași postare, deputatul social-democrat a fost de părere că ”avem nevoie de un învăţământ românesc de calitate şi de sprijinul ferm al factorului politic și al legislativului”, și l-a citat pe Mihail Kogălniceanu, care acum două secole şi jumătate a afirmat că ”dacă țara noastră trebuie să aibă un loc în concertul Europei, apoi nu va putea ajunge acolo […] decât numai prin învățământ”.

”Trebuie să sprijinim Educaţia, la toate nivelurile, ca o condiţie sine qua non a mersului înainte al ţării. Pentru că – citez acum un clasic al mişcării socialiste europene, Jean Jaques Rousseau – „tot ceea ce n-avem de la naştere şi de care avem nevoie când suntem mari ne e dat prin educaţie”.

Țin să vă aduc mulțumiri și dvs. cu această ocazie, căci susținerea pe care mi-o arătați mă motivează și îmi dă putere de muncă!”, a conchis președintele PSD Mureș.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE