FOTOREPORTAJ: Activități de la A la Z, la tabăra ”Back to school” Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 335 Vizualizări

FOTOREPORTAJ: Activități de la A la Z, la tabăra ”Back to school”

Cea de-a treia ediție a taberei ”Back to school”, eveniment organizat de Colegiul ”Petru Maior” din Reghin s-a derulat în perioada 1-5 septembrie în școală și la baza sportivă ”Best Kids” din Petelea.

Potrivit informațiilor furnizate de prof. Gheorghe Dărăban, directorul Colegiului ”Petru Maior” din Reghin, în tabără s-au înscris 132 de elevi de liceu dornici să se reîntâlnească și să se bucure împreună de activități variate și distractive. 

”Tabăra e destinată în principal elevilor ”boboci” din clasa a IX-a, dar și celorlalți elevi de liceu, scopul fiind familarizarea ”bobocilor” cu comunitatea de elevi și profesori ai Colegiului ”Petru Maior” Reghin. Activitățile pregătite de profesorii școlii pentru elevi au fost diverse: jocuri interactive în limba engleză, căutare de comori, 3D printing, jocuri pe calculator, construcție de roboți, dezbateri despre nutriție, stil de viață sănătos, ateliere hand-made cu bijuterii, decorațiuni, lumânări, cianotipie – imprimare solară, atelier de împâslit, arte marțiale: aikido și kyokushinkai, lecții de dans sportiv, pilates și multe jocuri sportive – tenis de masă, baschet, volei, teqball, fotbal, în sala de sport, curtea școlii și la baza sportivă ”Best Kids” din Petelea”, a precizat prof. Gheorghe Dărăban.

Directorul Colegiului ”Petru Maior” din Reghin a mai menționat că tabăra ”Back to school” a avut mai multe cuvinte cheie, cum ar fi bucuria revederii, socializare, creativitate, enegie, mișcare și voie bună.

”Le mulțumim invitaților pentru sprijin, profesorilor și elevilor participanți care și-au făcut împreună amintiri frumoase, de neuitat!”, a conchis prof. Gheorghe Dărăban.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari





Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE