Teste GRATUITE Babeş Papanicolaou şi HPV în judeţul Mureş, în perioada 16-17 octombrie 2023 Sanatate
  • I.T
  • 0 comentarii
  • 309 Vizualizări

Teste GRATUITE Babeş Papanicolaou şi HPV în judeţul Mureş, în perioada 16-17 octombrie 2023

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin va fi prezentă în data de 16 octombrie 2023, în intervalul orar 12.00-16.00, la CMI Dr. Negrea Iulian Marcel, din localitatea Ungheni, judeţul Mureş.

În data de 17 octombrie 2023, în intervalul orar 09.00-14.00, caravana de screening va fi prezentă la un angajator, SC DURKOPP ADLER SRL, Sângiorgiu de Mureş.

!!!Un test de 5 minute pentru 5 ani de linişte!!!

Specialistul este acolo pentru sănătatea femeii, iar cele 5 minute petrecute la caravana de screening pentru testare Babeş Papanicolaou sau HPV pot fi esentiale pentru viitorul şi sănătatea ei şi a familiei ei.

Aşadar, invităm toate femeile sănătoase, asigurate sau neasigurate, cu vârsta între 24-64 de ani să participe la screeningul cancerului de col uterin, prin testare gratuită Babeş-Papanicolaou şi HPV, program dedicat promovarii prevenirii şi depistării precoce a cancerului de col uterin.

Această testare este o procedură necesară din punct de vedere medical, care ajută la depistarea şi diagnosticarea din timp a cancerului de col uterin. Descoperit la timp şi tratat corect, cancerul de col uterin poate fi vindecat.

IMPORTANT

Cancerul de col uterin este una dintre puținele forme de cancer care ar putea fi prevenită aproape 100% prin depistare precoce!

Pentru cei care doresc să îşi informeze/aducă familia & prietenele, acestea sunt binevenite! Accesul la testare este GRATUIT tuturor, pe baza cărţii de identitate, indiferent dacă femeia este asigurată sau nu!

Dacă rezultatul e bun, 5 ani de zile nu trebuie repetat!

Screeningul cancerului de col uterin este o metodă de prevenire a cancerului prin detectarea și tratarea anomaliilor precoce care, dacă nu sunt tratate, ar putea duce la cancer la colul uterin al unei femei.

Caravana mobilă pentru screeningul cancerului de col uterin este o acţiune care se desfăşoară în cadrul proiectului „Program de prevenție, depistare precoce și tratament precoce al cancerului de col uterin, regiunea Centru” (cod SMIS 138603) derulat de Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș în calitate de beneficiar, în parteneriat cu Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE