S-a încheiat cea de-a VI-a etapă din Liga a IV-a Elite Altele
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 243 Vizualizări

S-a încheiat cea de-a VI-a etapă din Liga a IV-a Elite

Sâmbătă, 14 octombrie, s-a desfășurat cea de-a VI-a etapă din Liga a IV-a Elite, Seria 1 și 2, etapă în care echipele mureșene s-au luptat pentru adjudecarea victoriilor din meciurile disputate.

Astfel, AS Câmpia Rîciu a jucat pe teren propriu împotriva celor de la ACS Mureșul Luduș, meci încheiat cu scorul de 1-3 (1-1), victoria fiind adjudecată de ludușeni. Sportivul care a marcat pentru Rîciu a fost Ghila Bosa Alex Denis, în timp ce, ACS Mureșul Luduș a avut 3 marcatori în cadrul meciului și anume Bogdan Ioan Pop care a spart gheața în minutul 7 al meciului, alături de ceilalți doi marcatori, Sergiu Alin Iurian și Florin Claudiu Socaci.

ASF Pogăceaua a jucat cu cei de la ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor ajungând în final la scorul de 3-0 (1-0) pentru Pogăceaua, cele trei goluri fiind marcate de Socaci Sergiu Claudiu, Feketics Norbert Sandor și Cozac Beniamin.

CS Iernut s-a impus în fața celor de la AS Gaz-Metan Daneș cu scorul de 5-1 (1-1), pentru Daneș marcând Alexandru Adrian Gorea. Cele cinci goluri ale iernuțenilor au fost marcate de Rareș Șuteu, Viorel Saim (două goluri marcate), Ionel Alexandru Sămărghițan și Ilie Iuliu Roman.

AS Chimica Târnăveni a câștigat meciul în fața celor de la CSM Sighișoara cu scorul de 5-1 (2-0). Singurul gol al sighișorenilor a fost marcat de Ioan Alexandru Oltean, în timp ce echipa adversară a adus în față trei marcatori și anume Ovidiu Marius Ștef, Casian Hădărean (trei goluri) și Ioan Lucian Ștef.

Clasament Liga a IV-a Elite, Seria 1

1. ACS Mureșul Luduș

2. AS Câmpia Rîciu

3. CS Iernut

4. ASF Pogăceaua

5. ACS A&A Grup Târnăveni

6. AS Gaz-Metan Daneș

7. AS Chimica Târnăveni

8. ACS Buzasbesenyo Valea Izvoarelor

9. CSM Sighișoara

Cea de-a doua Serie a aceleiași etape s-a desfășurat începând de joi, 12 octombrie, pentru echipele ACS Miercurea Nirajului și ACS Atletic Târgu Mureș. Meciul s-a încehiat la egalitate de 1-1 (0-0), pentru Atletic marcând Andrei Marian Bordaș, iar pentru Miercurea Nirajului marcând Roland Sandor Borbely în ultimele minute ale meciului.

Sâmbătă, 14 octombrie, au urmat celelalte trei meciuri ale seriei. Astfel, ACS Sâncrai Nazna a jucat împotriva celor de la CSO Sângeorgiu de Pădure, victoria venind de partea celor de la ACS Sâncrai Nazna prin scorul de 1-0 (0-0), marcatorul fiind Silviu Naste.

Cel de-al treilea meci s-a încheiat cu victoria celor de la ACS Sovata care au jucat cu ACS Academica Transilvania Târgu Mureș, scorul final ajungând la 3-0 (1-0) pentru Sovata. Marcatorii din cadrul acestui meci au fost Cristian Menyhart, Călin Sergiu Salaghite și Petru Silion.

Ultimul meci s-a disputat între ACS Viitorul Aluniș și ACS Mureșul Rușii-Munți, meci încheiat cu victoria celor de la Viitorul Aluniș cu scorul de 3-1 (2-0). Marcatorul echipei din Rușii-Munți a fost Andrei Daniel Popa, iar cei trei marcatori de la Viitorul Aluniș sunt Denis Vlăduț Cengher (două goluri) și Emanuel Antonio Fiscutean.

Clasament Liga a IV-a Elite, Seria 2

1. ACS Sâncrai Nazna

2. AFC ASA Târgu Mureș

3. ACS Academica Transilvania Târgu Mureș

4. ACS Atletic Târgu Mureș

5.  CSO Sângeorgiu de Pădure

6. ACS Sovata

7. ACS Viitorul Aluniș

8. ACS Mureșul Rușii-Munți

9. ACS Miercurea Nirajului

Diana CĂRBUREAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE