Dr. Radu Căpîlnă invitat la conferința Cultura Vieții Sanatate
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 923 Vizualizări

Dr. Radu Căpîlnă invitat la conferința Cultura Vieții

Sala Mică a Palatului Culturii va găzdui marți, 7 noiembrie, de la ora 18.00, la Târgu Mureș, Conferința Cultura Vieții. Organizat de Asociația Generații Iubite și Ocrotite ( GIO), evenimentul a ajuns la cea de-a treia ediție și-l va avea ca invitat pe dr. Radu Căpîlnă. Intrarea este liberă.

”Din drag pentru oameni și din respect pentru viață încercăm să organizăm în fiecare primăvară și toamnă o întâlnire care să ne aducă împreună. Se știe că toamna este vremea recoltei, o vreme de prosperitate maximă și de o frumusețe aparte, moment foarte potrivit pentru a pune la o masă a culturii  oameni de seamă. Îl vom avea ca invitat pe Dr. Radu Căpîlnă, un medic de excepție și un om cu o inimă bună. Domnul doctor își pune la bătaie propria viață, propriul timp și toată dedicarea pentru a ajuta la salvarea altor vieți. În puține cuvinte, credem cu tărie că și-a găsit vocația și menirea care nu face altceva decât să aducă o mare speranță în inimile multor oameni care au primit o a doua șansă  la viață. Dr. Radu Căpâlna este medic primar al Institutul de Urgenţă pentru Boli Cardiovasculare şi Transplant Târgu Mureş, acolo domnia sa petrece nenumărate ore în slujba vieții  acumulând multă experiență iar rezultatele sunt la înălțime. Puntea de legătură dintre asociația GIO și domnul doctor este însăși viața și implicit centrul ființei noastre, inima. Țin să-MI exprim respectul și recunoștința față de toți oamenii care au participat la evenimentele asociației, invitația este lansată și pentru această conferință. Vă așteptăm cu mare drag! ”, a menționat Iulia Maria Rădeanu, președintele Asociației GIO.

Pentru a se putea bucura de maternitate fiecare femeie are nevoie de susținere, mai ales dacă sarcina vine în conjuncturi nepregătite. Criza de sarcină apare în momentul în care o femeie ia în considerare întreruperea cursului firesc al sarcinii și se gândește la posibilitatea de a face avort. Poate apărea în viața oricărei femei, indiferent de nivelul de educație, de nivelul financiar pe care îl are sau de mediul din care provine. Asociația GIO vine în ajutorul acestor femei, prin consiliere, asigurarea monitorizării sarcinii gratuit, botezul micuților, asigurarea materială în creșterea copiilor.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE