Curtea de Apel Târgu Mureș preia cazul prăbușirii internatului din Odorheiul Secuiesc Justitie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 443 Vizualizări

Curtea de Apel Târgu Mureș preia cazul prăbușirii internatului din Odorheiul Secuiesc

Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureș a preluat marți, 19 decembrie, cazul prăbușirii internatului din Odorheiul Secuiesc, fiind deschis un dosar pentru ucidere din culpă și vătămare corporală.

Luni, 18 decembrie, în jurul orei 17:00, un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiul Secuiesc s-a prăbușit peste patru copii aflați în interiorul acestuia, unul dintre aceștia pierzându-și viața.

Dosarul a fost preluat de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Târgu Mureş. Sunt cercetări in rem pentru infracţiunea de ucidere din culpă şi trei infracţiuni de vătămare corporală din culpă. Urmează să se efectueze cercetări. La momentul actual, nu se poate efectua o cercetare la faţa locului mai amplă, întrucât spaţiul respectiv nu este asigurat, existând riscul de a exista anumite victime”, a declarat Gianina Oreviceanu, purtătorul de cuvânt al instituției în cauză, potrivit Agerpres. Conform acesteia, s-a făcut  o minimă cercetare la fața locului și urmează o altă astfel de cercetare mai riguroasă în zilele care urmează.

Luni, un perete al internatului Liceului „Tamasi Aron” din Odorheiu Secuiesc s-a prăbuşit, sub dărâmături fiind prinşi patru elevi cu vârste cuprinse între 15 şi 17 ani. Un băiat de 17 ani a decedat, iar ceilalţi trei au ajuns la spital. Doi adolescenți se află în afara oricărui pericol, în timp ce unul dintre cei patru prinși sub dărămături se află încă în stare gravă la spital.

(L.P.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari

Recent
Popular
Etichete


Citeste Zi de Zi Online


 

 
 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE