Proiect pentru o nouă clinică medicală în Târgu Mureș Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1646 Vizualizări

Proiect pentru o nouă clinică medicală în Târgu Mureș

Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș vor dezbate, într-o ședință viitoare de lucru, oportunitatea aprobării proiectului ”PUZ – Reconversie funcțională din UTR-L2b în UTR CM1, în vederea desființării parțiale, extinderii, etajării și schimbării de destinație din locuință în clinică medicală”, propus a fi realizat pe strada Tisei nr. 1 din Târgu Mureș.

Investiția aparține unei persoane fizice, Dragoș-Alexandru Ciubucă, iar în prezent proiectul se află în dezbatere publică, pe pagina web a Primăriei Municipiului Târgu Mureș, www.tirgumures.ro, secțiunea ”Informații publice”.

Potrivit Memoriului Tehnic întocmit de către arh. Mircea Ștefănescu (SC Urban Design Central SRL), terenul în suprafață de 659 de metri pătrați pe care urmează să fie realizată investiția se află în intravilanul municipiului Târgu Mureș, este edificat cu construcții și este compus dintr-o parcelă, C.F. 123629 Târgu Mures – proprietar Dragoș-Alexandru Ciubucă, iar firma Elitepathology SRL Târgu Mureș are drept de superficie asupra acesteia. Aceeași sursă mai informează că ”terenul este în curs de reglementare juridică, suprafața sa urmând să crească de la 659 de metri pătrați la 839 de metri pătrați.”

”Necesitatea întocmirii studiului de oportunitate în cauză a rezultat din următoarele considerente: terenul vizat pentru sistematizare prezintă o deosebită valoare din punctul de vedere a amplasării dotării solicitată de beneficiar; astfel, dorinţa beneficiarului este demolarea construcțiilor existente și realizarea unui centru medical dotat cu toate facilitățile necesare, care va asigura servicii specifice domeniului; iniţiatorii consideră o oportunitate deosebită faptul că în prezent nu există în zonă furnizori de servicii medicale”, se menționează în același Memoriu Tehnic.

Conform www.listafirme.ro, principalul portal despre firmele din România, SC Elitepathology SRL Târgu Mureș s-a înființat la data de 4 februarie 2019, are ca obiect de activitate ”Activități de asistență medicală specializată” și este deținută de către Iulia Roxana Bârsan. La finalul exercițiului financiar 2022, SC Elitepathology SRL Târgu Mureș a raportat afaceri de 363.583 de lei, profit net de 101.700 de lei și un angajat.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE