Spitalul de Urgență Târgu Mureș angajează asistenți medicali generaliști Sanatate
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1086 Vizualizări

Spitalul de Urgență Târgu Mureș angajează asistenți medicali generaliști

Spitalul Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș organizează concurs pentru ocuparea unui număr de cinci posturi vacante de asistent medical generalist cu gradul principal, pe perioadă nedeterminată, cu normă întreagă, astfel: două la Secția clinică chirurgie vasculară și câte unul la Secția clinică neonatologie, Secția clinică ORL și Secția clinică medicină internă II.

Potrivit unui anunț public făcut pe pagina web a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, termenul limită pentru depunerea dosarelor de concurs este 7 martie 2024, în data de 8 martie 2024 va avea loc selecția acestora, în data de 20 martie, de la ora 13.00, proba scrisă, iar în data de 22 martie 2024 proba interviului.

Dosarele se depun la sediul Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș, strada Gheorghe Marinescu nr. 50, etaj 1, camera 4.107 – Serviciul resurse umane, iar informații suplimentare pot fi obținute la numărul de telefon 0265-212.111, interior 462, la avizier sau pe pagina web www.spitalmures.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Citește și:

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE