Grecia rămâne în lockdown. Noi condiții de intrare în țară Stiri regionale
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 99 Vizualizări

Grecia rămâne în lockdown. Noi condiții de intrare în țară

Potrivit www.agerpres.ro, starea de carantină a fost prelungită în Grecia până la data de 7 ianuarie 2021, iar toate persoanele care vor intra în Republica Elenă până la această dată, pe la frontierele terestre, aeriene sau maritime, vor fi obligate să se autoizoleze la domiciliu pentru o perioadă de trei zile.

Această condiție se adaugă celorlalte deja în vigoare, precum prezentarea unui test molecular PCR cu rezultat negativ efectuat cu maximum 72 de ore anterior intrării în Grecia, completarea formularului PLF, iar în cazul intrării pe la frontierele rutiere, trebuie efectuat un test rapid, cu rezultat imediat.

,,Conform noilor prevederi legislative, conducătorii auto de transport internaţional de mărfuri sunt exceptaţi de la obligativitatea autoizolării dacă se află în tranzit sau dacă preiau marfă din Republica Elenă şi părăsesc imediat teritoriul acestui stat. În situaţia în care preluarea mărfii are loc la mai multe zile după sosirea în Grecia, transportatorul are obligaţia de a intra în autoizolare până la momentul plecării sau până la expirarea perioadei de trei zile”, informează sursa menționată.

Andreea ȚIȚIU

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE